Shop Mobile More Submit  Join Login
Calyx by Aurru Calyx by Aurru
For Shwonky for making good salads for me and stuff. 

_______

Made with: photoshop CS6
_______

Art © Aurru 
character © Shwonky 
Add a Comment:
 
:iconsiritasprite:
siritasprite Featured By Owner Mar 19, 2017  Hobbyist Digital Artist
Ahhh tää on niin nätti, kauniisti oot tehny noi ruusut ja myös vaatteiden rypytykset! Teikäläinen on kyllä yksityiskohtien mestari : D
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 22, 2017  Hobbyist General Artist
Ihana kuulla! Kiitos paljon. c: 
Reply
:iconshwonky:
Shwonky Featured By Owner Mar 7, 2017
HEI kiva ku tykkäsit salaateist. Lihon viel jos teen niit liikaa koska ne juustot on vitu öljysempii ku minä luonnostani mut ei perkele ne kyllä maistuu! Mun pitää olla varovaine tho, ois bueno jos näyttäisin ERFilt tos enkä kabanossilt. Toivottavasti en kuitenkaa kasvata tommost karvapehkoo, sheivaaminen on jo nyt työlästä jos multa kysytää. Toisaalta jos 99% kehosta on tiheen karvan peitossa nii tuskin siinä vaiheessa enää vaivautuu mitää sheivailemaa. Mieti jotai karvakasaa jol on kalju posliinipilde HAHA.

Taiat jo tietää et tykkään täst kuvast iha hirveest ettei tarvii sitä mitenkää erityisesti lähtee availee. Jos haluut jotai syvällistä analyysii nii voit kysellä Skypes joskus tms., tusong on nääs asia jonka mielelläni jättäisin pois täst kommentist HAHA vaikka siinähän se jo lepää sekä ekassa ETTÄ tokassa kappaleessa. Toisaalta, hmm, analyysiosio on iso osa siit miks tykkään täst kuvast et ehkä mä nyt saisin siitäki jotai tähän kommenttii. Mun kainalot kutisee ja se on ikävä tunne.

Jos saan tän kommentin kirjotettuu nyt nii sua todennäkösesti käy vituttamaa ku oot nii hidas omien kommentties kans. Ja kans koska mun kommentit on paljo parempia ja se varmaa vihlasee mukavasti sielust ku käyttää ite vuoden muutamaan kappaleeseen jossa lähinnä kehut kuvaa. Sit oot kans nyt virallisesti turri et julkine häpäisyhän tää väistämättä on. Ei varmaa oo mahollista häväistyy yhtää enempää ellei sit seuraava askel oo mennä paskalle johonki kaupan nurkille ja laittaa siit video youtubee. 6/5

Ei mut oikeesti nyt, oon liian ilkee näis. Jätän tähä viel pari rivii välii koska yritän unohtaa sen videon, mitä helvetin vittua nyt!?

nonii

Okei.
Jatkan.
Kuvanahan tää on hieno ku mikä, nautin noist valumajäljistä/raoista/tekstuurista seinissä, hyvää pient yksityiskohtaa siel. Ne linnutki ois ollu kiva yksityiskohta mut siin oli tosiaa se paskomisjut- EI VITTU SE VIDEO ON TAAS MUN MIELES REEEEEEEEEE

...ois ollu kiva yksityiskohta mut niissä oli sit omat ongelmansa ja musta loppujen lopuks hyvä et ne jäi pois. Ens kerral sitte, HA! Sun taustat on kyl aina nättii katottavaa.

Koska kyseessä on ikään ku personal art vaikken sitä itse itelleni tehnykkää nii mulle on tosi tärkeetä hahmon ilme ja se millasen fiiliksen tää kuva saa aikaa. Ja ne on menny niin nappiin ku voi vaan mennä että hyvää työtä oot tehny! Tykkään kovasti ERFin ilmeestä ja asennosta täs. Ilme on tavallaa melko surulline/syyttävä/vihanen, ehkä jopa vähä häpeissää? Mutta hyvin hillitysti kaikkia näitä. Näyttää kanssa vähä väsyneeltä. Kyllä saa paljon irti pelkästää siitä miten oot tehny ton naaman, tiedä häntä mitä ajattelit kun sitä teit mutta näin kuitenkin. Ei oo mitenkää ilonen kuva vaikka kaunis onki. Haha kalastus. Toi asento on must kaunis myös, se on samalla semmone lievästi viehättävä/eroottinen poseeraus että sellane melko luonnolline asento, näyttää vähä luovuttaneelt. ERF näyttää ehottomasti kans siltä et se on odottanu jotai tosi pitkää. Tän kuvan voi mun mielest ainaki just tulkita niin et ERF ite vaikuttaa asioiden kuihtumisee ympärillä tai vaihtoehtosesti ajan kulumine. Noi ruusut nyt on kumminki sen läheltä kuihtuneet (joka oli must kiva päätös muute, tykkään hirveest). Jos siis haluut et väännän täst kuvast jotai syvällisempää tulkintaa nii varmasti löytyis esseen verran jos vaa istun ja mietin sitä jonku aikaa. On kumminki sen verra henkilökohtasii juttui jotka voin sovittaa noihi.

Täs kuvas on tosi nätit värit mun mielest. Ne tukee tätä koko kreikkalaist estetiikkaa josta nautin kovasti. Suosikkiasia siinä suhtees on varmaa toi mekko, se on yksinkertanen mutta siisti ja elegantti, puhtaan valkone. Tykkään sun varjostuksist ja oot kyllä onnistunu hyvin ton kankaan kanssa. Tykkään tost miten ERF pitelee tota kukkaa ja miten kukat menee menkan värist paskanruskeeks. Hyviä valintoja olet tehnyt. Näkyy Mongiksen kädentyö täs. Aah.

Toivottavasti nautit tän kuvan tekemisest ees jonku verran! Ite ainaki nautin sen kattomisest ja seuraamisest ku sitä teit että saat olla tyytyväinen ittees. Kiitän kovasti, varsinki ku tää oli kuitenki tavallaa request/gift. You know? Olen siis hyvin kiitollinen. Oisin ite halunnu piirtää jotai tän tyylistä mut ei vaa löydy sitä inspiraatioo alotella mitää hienoo kuvaa vaikka ideoita piisaa.

Kiitos Mongeli.
Reply
:iconfuzzymaro:
FuzzyMaro Featured By Owner Mar 3, 2017
It looks so great! 
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 4, 2017  Hobbyist General Artist
Thanks! <3
Reply
:iconfrostyperson35:
FrostyPerson35 Featured By Owner Mar 3, 2017
She is beautiful and the simple coloring of this is just amazing
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 4, 2017  Hobbyist General Artist
Ooh my, thank you very much!
Reply
:iconaikenlugia:
AikenLugiA Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist Traditional Artist
Aura ooks joku turri

EI MUT TÄÄ ON UPEA etenki noi jalat on nii hyvin tehty??? Samaten tausta aaa ;;
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist General Artist
Jos ihmiset ois sitä mitä ne piirtää nii et ainakaa ois mun tradepuolisko
HAH

Kiitos paljon! ;;
Reply
:iconmistoppi:
Mistoppi Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist Digital Artist
Whoa, awesome! Makes me think that she's some kind of abandoned Greek goddess or something. This is really nice!
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist General Artist
Ah that's very nice to hear! Thank you so much! <3
Reply
:iconmeokami:
meokami Featured By Owner Mar 2, 2017
Kauniisti piirretty noi ruusut <3 Hienoa työtä! 
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist General Artist
Kiitos paljon! <3
Reply
:iconlunarsailor:
lunarsailor Featured By Owner Mar 2, 2017  Professional General Artist
This is beautiful, really love the background!
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 3, 2017  Hobbyist General Artist
Thank you! c:
Reply
:iconpanacea-for-placebo:
Panacea-for-Placebo Featured By Owner Mar 2, 2017  Student Filmographer
holy moly this is incredible ahh!!!
Reply
:iconaurru:
Aurru Featured By Owner Mar 2, 2017  Hobbyist General Artist
Whoaa thank you! <3
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
March 2
Image Size
1.2 MB
Resolution
819×1075
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
416 (1 today)
Favourites
112 (who?)
Comments
17
×